Return to site

Corona - Een lege agenda

Corona berichten 2- voor mijn cliënten

29 maart 2020 - Lege agenda

Het valt me op dat mensen op straat zo stil zijn en je nauwelijks aankijken. Gisteren ben ik om 7 uur 's morgens naar het Amstelpark gelopen en kwam 3 vrouwen tegen en alle drie groeten me. Kennelijk moeten we een beetje ruimte krijgen om elkaar te groeten. 1 1/2 meter van elkaar, gedwongen, voelt niet als ruimte krijgen. Het is trouwens nog steeds wennen. Op de terugweg langs de Amstel kwam ik wel een paar joggende mannen tegen. Ik hoorde op de tv dat wij gemiddeld 60 cm van elkaar leven. Andere culturen is dat anders. Dat loopt van 30 cm tot 120 cm.

Zo zie je hoe moeilijk het is een patroon te veranderen. Volgens de yogi duurt het 40 dagen voordat je een patroon verandert. 40 dagen oefenen. Maar goed nu doet de omgeving het ook dus gaat het nu vlugger denk ik. Je krijgt steeds feedback van anderen.

Ik neem aan geen nieuws goed nieuws is. Sommige van jullie mailen me. Mijn skype doet het nog steeds niet. Mijn telefoon echter doet het prima en de mail werkt prima.

Heb je al een nieuw ritme gevonden?

Belangrijk is op tijd opstaan, eten etc. dat blijft er ritme in je leven. Ritme maakt je leven

overzichtelijker.

Hoor graag hoe het met jullie gaat.

Carolien